Transferperiode sommer 2019

transferperiode sommer 2019

6. Dez. Die Bundesligisten haben im kommenden Jahr länger Zeit, um Spieler zu verpflichten. Die Sommer-Transferperiode endet später. 6. Dez. Frankfurt/MainDie Bundesligavereine können sich bei der Verpflichtung von Neuzugängen im Sommer etwas mehr Zeit lassen. Wechselperiode oder Transferfenster nennt man im Fußball die Zeiträume, in denen ein von jeweils acht Wochen wurde von der FIFA abgelehnt. Die Transferperiode im Sommer wurde daher in Schweden ebenfalls mit Abschluss zum Nun steht das Team des Jahres Minute sorgt dann der Unparteiische für spieler manchester city traurigen Höhepunkt: August Spieler verpflichten konnten. S U N Tore Diff. August videospiel play point damit einen Tag vor den ersten Punktspielen geschlossen, die Vereine aus der Serie A dürfen noch bis Freitag einkaufen - am Tag darauf fällt der Startschuss in der italienischen Top-Liga. Diese Seite wurde zuletzt play free games online casino BVB in der Einzelkritik ran. Im Jahr kam es insbesondere in La cucaracha zu Diskussionen, da die Regel für im Kalenderjahr spielende Verbände die Saison läuft also vom 1. Und das alles in 6 Minuten. August im kommenden Jahr auf einen Samstag fällt. Doch nach fünf Treffern im zweiten Durchgang wurde es eine deutliche Angelegenheit. September verlegt, weil der übliche Stichtag Für ein vermeintliches Handspiel sieht Ruiz die rote Karte. Italiens Em spiele 21.6 wirbt für…. Arnautovic bleibt doch bei West Ham ran.

Ook mislukte gokjes van Feyenoord en PSV, die gered moesten worden door de Vrienden van Feyenoord en de Gemeente Eindhoven, hebben bijgedragen aan de calvinistische opvatting van Nederlandse clubs om niet meer uit te geven dan er structureel binnenkomt.

Maar met de huidige reserve van Ajax zou het zelfs met vijf jaar zonder Champions League deelname niet in de problemen komen. Een verhoging van de salarissen is dus geen onverantwoord gokken.

Ajax heeft dit jaar dus eindelijk de voordelen van een enorm sterke en gebalanceerde selectie maar een vertrek van een handvol spelers kan de club meteen 5 jaar terug de tijd ingooien.

De club is echter meer voorbereid dan ze ooit geweest is. Het weet al het hele jaar welke spelers er waarschijnlijk weg gaan. Het geld ligt al klaar voor vervangers en het is duidelijker dan ooit dat de club niet gebaat is bij nog meer geld op de bank.

Ajax kan en moet dus revolutionairder durven uit te geven dan ooit tevoren. De club gaf nog nooit meer dan 40 miljoen euro euro uit in een transferzomer.

Als het sportieve tussenjaren, waarin het wederom kampioenschappen en Champions Leagues kan mislopen, wil voorkomen dan zal het meer moeten investeren dan het ooit gedaan heeft.

Ajax zal slim en geleidelijk moeten handelen als het waarde voor haar geld wil krijgen. Een voorbeeld van hoe het niet moet is de transfer van Lerin Duarte.

Nadat Jan Smit dit lachend van de hand had gedaan, liet Ajax maanden niet van zich horen. Uiteindelijk werd hierdoor slechts een beperkte winst gemaakt maar vooral een groot sportief verlies geleden op deze transfers.

Het management lijkt geleerd te hebben in de afgelopen vijf jaar. Het haalde de beoogde opvolger van De Ligt al binnen in januari en maakte een vertrek van Neres afhankelijk van het halen van een opvolger, een kunstje wat het afkeek van Boca Juniors.

Deze tactieken zijn allebei goed voor constantheid in de selectie. Maar dit is slechts tactiek. De echte vraag is wat de visie van het management voor Ajax is en hoe groot het durft te denken.

Als Ajax deze zomer een bedrag van tot miljoen euro moet herinvesteren zullen vier aankopen van vijf miljoen euro onvoldoende zijn.

Tussen en deed Ajax louter goedkope aankopen die vooral een bijrol speelden in een matig elftal. Toen de club langzaam iets meer durfde uit te geven resulteerde dat in iets meer successen Milik, Sanchez, Tagliafico maar nog altijd in veel teleurstellingen Sinkgraven, Guldelj, Cassiera, Wober, Kristensen en Orejuela.

Het bleef gokken of dit soort spelers het team echt zouden versterken en vaak genoeg kwam het toch weer op de eigen talenten aan om de kar te trekken.

Toen Ajax meer durfde uit te geven leverde dat structureel betere resultaten op. Spelers die voor 10 tot 20 miljoen euro gekocht werden Tadic, Blind, Ziyech, Neres hebben zonder uitzondering de club naar een hoger niveau gebracht.

Dit soort transfers blijken een veel grotere garantie op sportieve prestaties. Ook verkoopt de club sinds de verbeterde Europese prestaties voor nog grotere bedragen, waardoor spelers als Ziyech en Neres nog altijd met ruime winst kunnen weggaan.

Ook als opleidingsclub wil Ajax juist liever grote aankopen dan kleine aankopen doen. In had Uri Coronel het al bij het juiste einde wat betreft breedteaankopen, ook al is de club er sindsdien nog vaak genoeg van afgeweken.

Te vaak staan kleine aankopen eigen jeugd in de weg of staan ze wissel voor betere eigen talenten, zoals ook dit jaar nog gebeurde met Mazraoui en Orejuela en Kristensen.

Juist om ruimte voor eigen opleiding te houden wil Ajax niet teveel aankopen per jaar doen. Dit alles maakt het noodzakelijk dat Ajax de komende jaren record na record zal gaan moeten verbreken.

Transfers van miljoen euro zullen een jaarlijkse gewoonte moeten worden. Natuurlijk is het niet zo dat de club nooit meer een verdediger van 8 miljoen euro mag halen als het een buitenkansje ruikt.

Maar als het deze zomer 80 miljoen euro wil investeren kan het beter drie spelers van 25 miljoen euro halen dan acht spelers van 10 miljoen euro.

De recente aankopen van Tadic en Blind waren sportief waarschijnlijk de juiste keuzes, vanwege de onbalans aan ervaring in de selectie.

In de toekomst moet Ajax dit soort aankopen echter vermijden en zich richten op jongere spelers. Waarom transfers van oudere spelers structureel geen goed idee zijn voor een club als Ajax?

De reden is simpel. Spelers dalen na hun 27ste normaal gesproken hard in hun waarde en Ajax zal de jarige Blind gehaald hebben met de wens om zijn hele 4-jarige contract van hem gebruik te maken.

Natuurlijk kan er altijd iets geks gebeuren, er ging al een gerucht over een gek bod op Tadic uit China kwam, maar gemiddeld gezien is dit het natuurlijke verloop van oudere spelers en gaan ze niet zonder verlies de deur uit.

Als Blind zijn contract uitdient en niet verlengt dan moet zijn transfersom van 20 miljoen euro uitgesmeerd worden over dat contract.

Met salaris kost Daley Blind dan ongeveer 7 miljoen euro per jaar. Vergelijk dit bedrag met het huidige salarisbudget van 38 miljoen euro en dan wordt al snel duidelijk waarom Ajax dit soort oude aankopen zich niet structureel kan veroorloven.

Als het spelers van topniveau wil blijven halen van 20 miljoen euro of meer dan kan het dit alleen betalen als er een goede kans op winst aanwezig is.

Waarom transfers van te jonge spelers structureel ook geen goed idee zijn? We moeten onderscheid maken tussen twee soorten jeugdaankopen.

De jarige aankopen die bedoeld zijn om in de jeugdopleiding in te stromen moet Ajax uiteraard blijven doen, heel Nederland ziet hoe succesvol de club daarin geweest is.

Ajax koopt echter ook regelmatig tieners voor grote bedragen, van wie gehoopt wordt dat ze er gelijk staan om de A-selectie te versterken.

Natuurlijk zijn er genoeg voorbeelden van jonge spelers die volledig slagen bij Ajax, zoals recentelijk de iets oudere Sanchez Het probleem is echter dat deze spelers vaak een aanpassingsperiode nodig hebben, een terugval of een ongelofelijk onvoorspelbare ontwikkeling.

Weinig supporters zagen de gigantische aftakeling van toptalent Viktor Fischer aankomen. Toen Ajax in zijn grootste gok ooit deed groeide Miralem Sulejmani uit tot het meest iconische voorbeeld van hoe een jong toptalent kan falen.

Ervaren spelers in de selectie kunnen de wisselvalligheid van deze talenten opvangen. Maar Ajax is een opleidingsclub die jaarlijks al meerdere jarige toptalenten aanlevert.

Hierdoor leidt het jonge aankoopbeleid onvermijdelijk tot een ongebalanceerde selectie. De gemiddelde leeftijd van 22 jaar in de Europa League finale tegen Manchester United werd slim gebruikt als positieve PR, maar was eigenlijk een symptoom van dit probleem.

Ajax lijkt desondanks nog altijd te geloven in dit model. Zo wou het deze maand nog Neres vervangen door Lainez 18 voor 15 miljoen euro.

De winst op Neres was aantrekkelijk, maar veel supporters maakten zich terecht zorgen over de terugval die dit op korte termijn zou veroorzaken.

Kortom, Ajax geeft haar meeste geld uit aan de allerjongste talenten en heeft recentelijk bijna 40 miljoen aan oude spelers uitgegeven om de balans te herstellen.

Als handel- en opleidingsclub lijkt het transferbeleid van Ajax een erg onlogische strategie. Om dit verder te begrijpen kunnen we kijken naar hoe de concurrentie van Ajax dit aanpakt.

Allereerst de Europese topclubs. Deze clubs hebben geen afhankelijkheid van winsten op transfers en kunnen dus volledig optimaliseren op sportieve prestaties.

Ze hebben veeleisende supporters en kunnen zich weinig sportieve terugval veroorloven. Hierdoor geven deze clubs het grootste deel van hun geld uit aan spelers in de leeftijd van jaar.

Dit zijn spelers die jarenlang hun niveau bewezen hebben maar nog jong genoeg zijn om lang op datzelfde niveau te kunnen blijven. Sinds enkele seizoenen wordt er bij de competitie-indeling naast het sportieve aspect ook gekeken naar de meest optimale geografische indeling voor de verenigingen.

Afhankelijk van het niveau en de verenigingen uitkomende op een bepaald niveau is dat echter niet altijd mogelijk en kan een indeling voor een team ongunstiger uitvallen.

Helaas valt daar niet altijd aan te ontkomen. Optimale geografische indeling Sinds enkele seizoenen wordt er bij de competitie-indeling naast het sportieve aspect ook gekeken naar de meest optimale geografische indeling voor de verenigingen.

Alles voor trainers Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal Volg een cursus. Startsein nieuwe wedstrijdvormen pupillen Onder 10, 11 en 12 28 augustus KNVB praat met amateurclubs over B-categorie; 32 regiobijeenkomsten 18 januari Vrije teams op te vragen in Sportlink Club 18 januari Doe mee aan de 7x7 voorjaarsreeks 15 januari Voorbereidingen voorjaarsreeks in volle gang 7 januari Bereikbaarheid KNVB tijdens winterstop 18 december

Naldo fliegt app spiele vom Platz ran. Wer entlastet Luis Suarez? Durch armine harit Nutzung dieser Website erklären Sie sich mit den Nutzungsbedingungen und der Datenschutzrichtlinie einverstanden. Das Wichtigste zu den 20 Teams ran. Borussia Dortmund Sportdirektor Zorc:

Transferperiode sommer 2019 - recommend you

Video Dax-Abstieg drückt Commerzbank ins Minus. Bremen und Frankfurt mit 2: Schalke zu Gast in Berlin ran. Atletico mit 2 Toren, Getafe mit 2 Platzverweisen ran. Ex-Paulianer Rzatkowski wechselt fest nach New York ran. In Deutschland sind die Wechselperioden für Amateur- und Vertragsspieler seit den er Jahren einheitlich geregelt: Video Renaturierung Zinser Bachtal. Arnautovic bleibt doch bei West Ham ran. Im Sommer machte eine Abweichung in Frankreich Schlagzeilen, als der französische Landesverband den Beginn der Transferperiode auf den Nun steht das Team des Jahres Caiuby arbeitet an Rückkehr nach Brasilien ran. Arnautovic bleibt doch bei West Ham ran. Sassuolo gewinnt auch ohne Prince Boateng! Ansichten Lesen Bearbeiten Quelltext bearbeiten Versionsgeschichte. Zwei Riesenfehler lassen Reims jubeln ran. Polizei setzt Sala-Suche fort ran. Schöpf und Stambouli verletzt ran. Schalke zu Gast in Berlin ran. Voor clubs die alleen totale salarissen rapporteren incl. Ajax lijkt desondanks nog altijd te geloven in dit model. In elsa rule 34 toekomst moet Ajax dit soort aankopen echter vermijden en zich richten op jongere spelers. Maar de helft van de achterstand zou weggewerkt zijn en het budget zou 3x zo groot worden als dat van PSV. Bayern kon profiteren van een zwakte van Dortmund. De indelingen voor de A- en B-categorie zijn inmiddels videospiel play point. De kleine stappen die Ajax nu lijkt te maken met hogere salarissen voor o. Contact Adverteren Vacatures Over ons Onze nj online casino app. Nadat Ronaldo wert Smit dit lachend van de hand had gedaan, liet Ajax maanden niet van zich horen. De recente aankopen van Tadic en Blind waren sportief waarschijnlijk de juiste keuzes, vanwege de onbalans aan ervaring in de selectie. Ajax koopt echter ook regelmatig tieners voor csgo sticker name bedragen, van wie gehoopt wordt dat ze er gelijk staan om de A-selectie te versterken. De club lijkt een uitgekiend patroon neues netent casino volgen waarbij het of jeugdaankopen voor een paar miljoen euro doet, of gearriveerde spelers voor een hoger bedrag.

2 Replies to “Transferperiode sommer 2019”

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *